Wij nemen 100% verantwoordelijkheid voor de verzending
Veilig betalen met IDEAL ideal
Beoordeeld met een 10 bij webwinkelkeur!
Service in onze winkels (Almelo en Beverwijk) garantie RW

bedrijfspand cut copy

15 jarig jubileum
0
 x 

Uw winkelwagen is nog leeg. Veel shopplezier!

Totaal €0,00


uw maatwerk vind u hier

Beste klant, onze winkel in Vriezenveen is elke vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Onze sfeervolle woonwinkel in Beverwijk is elke zaterdag en zondag geopend vanaf 9.30 uur tot 17.30 uur.
U bevindt zich in onze maatwerk module. Klik op de knop hiernaast om terug te keren naar de reguliere website (opent in nieuw scherm)Terug naar de hoofdsite <
Alles resetten

Bodemplaat/ blender/ diffuser

Diffuser_plafondlamp3

BODEMPLAAT-BLENDER-DIFFUSER

Het doel van een bodemplaat/blender/diffuser is dat het het een zeer fraaie uitstraling geeft, en een blender zorgt ervoor dat de lichtbron(nen) niet direct zichtbaar zijn zodat u niet verblind wordt door de lichtbron in de hanglamp of plafondlamp! Blenders worden uitgevoerd in wit kunstof maar ook leveren wij deze in iedere gewenste luxe stof uit onze eigen collectie waarvan wij ook hanglampen maken zodat u zelf de bodemplaat/blender kunt samenstellen. Wij leveren diffusers, blenders of bodemplaten voor elke type hanglamp die gemaakt is in ons EIGEN kappen atelier. TIP: In 90% van de hanglampen die niet geproduceerd zijn in onze eigen kappenatelier zullen de onderstaande blenders, diffusers of bodemplaten dan ook niet passen! Wij leveren blenders, diffusers of bodemplaten vanaf 20cm t/m 300cm doorsnede! Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op! 

Hoofdmenu

Meer - Lampenkappen

Lampenkap of Hanglamp op maat maken?

ontwerp banner menu

Stuur ons een bericht
Stel hier eenvoudig uw vraag / vraag informatie aan.
Wij komen zo snel mogelijk terug op uw aanvraag.
Informatie over het product wat u nu bekijkt wordt automatisch meegestuurd.
10000 characters left
Alles resetten